Počet položek: 0 0,- Kč

Španělská deka do kočárku, deka mikroplyš

kvalitní španělské dětské deky do kočárku

kliknutím zvětšíte
originalní španělské panenky pro děti španělská deka do kočárku, deka mikroplyš MORA mluvící panenky ze Španělska pro děti
originalní španělské panenky pro děti španělská deka do kočárku, deka mikroplyš MORA mluvící panenky ze Španělska pro dětioriginalní španělské panenky pro děti španělská deka do kočárku, deka mikroplyš MORA mluvící panenky ze Španělska pro dětioriginalní španělské panenky pro děti španělská deka do kočárku, deka mikroplyš MORA mluvící panenky ze Španělska pro dětioriginalní španělské panenky pro děti španělská deka do kočárku, deka mikroplyš MORA mluvící panenky ze Španělska pro dětioriginalní španělské panenky pro děti španělská deka do kočárku, deka mikroplyš MORA mluvící panenky ze Španělska pro dětioriginalní španělské panenky pro děti španělská deka do kočárku, deka mikroplyš MORA mluvící panenky ze Španělska pro dětioriginalní španělské panenky pro děti španělská deka do kočárku, deka mikroplyš MORA mluvící panenky ze Španělska pro dětioriginalní španělské panenky pro děti španělská deka do kočárku, deka mikroplyš MORA mluvící panenky ze Španělska pro dětioriginalní španělské panenky pro děti španělská deka do kočárku, deka mikroplyš MORA mluvící panenky ze Španělska pro děti
ks
Kód:8424488825221
Výrobce:MORA
Cena s DPH : 495,- Kč
Cena bez DPH : 409,- Kč
DPH:21 %
Dostupnost:skladem

Dětská španělská deka MORA® Dolcce růžová 80x110cm

Dětská španělská deka MORA® Dolcce má na povrchu velmi jemný a hustý mikroplyš (gramáž 500g/m2) vyzdobený výšivkou s motivem medvídka. Dětská deka MORA® Dolcce  patří do kategorie dek pro celoroční používání.  

Španělská dětská deka do kočárku MORA® Dolcce má tyto hlavní výhody:

  • hypoalergenost
  • antibakteriálnost
  • velmi nízká hmotnost
  • bezkonkurenční měkkost a hebkost
  • odolnost proti vlhkosti a plísním 
  • deka se nekrčí, je stálobarevná a velmi teplá

Materiál: 100% polyesterové mikrovlákno
Hmotnost deky: 500g
Rozměr: 80 x 110cm

Mikrovlákna jsou nazývána také materiálem XXI. století. Mikrovlákna mají stejný průměr jako vlákna hedvábí, třetinu průměru vlákna bavlny nebo čtvrtinu průměru vlákna z vlny. Dětské španělské deky z mikrovlákna (mikroplyše) jsou velmi teplé, protože jedna z jejich součástí je polyester, který velmi dobře uchovává tělesné teplo.

Dětská španělská deka MORA® se může prát při nízkých teplotách do 30°C v prášcích pro měkké prádlo. Deku neždímejte, nebělte a nežehlete. Řiďte se pokyny výrobce. Při dodržení těchto pravidel si španělská deka MORA® zachová svůj tvar a objem po velmi dlouhou dobu a nedochází k blednutí barev či žmolkování.

Tip na dárek: španělské deky jsou oblíbený jako dárek ke křtinám dítěte nebo na vítání občánků.

Více než 70 let doprovází teplo z výrobků značky Mora® sny miliony rodin po celém světě. Španělské dětské deky MORA® jsou vyráběny z nejlepších surovin a splňují nejpřísnější evropské normy kvality.

Výrobky značky MORA® získaly mnoho certifikátů: 

Společnost Textils Mora obdržela certifikát o zdravotní nezávadnosti po mnoha testováních a zkouškách v laboratořích AITEX Textile Institute. 

Certifikát „Made for Health“ garantuje chemickou bezpečnost a biologickou nezávadnost textilií na zdraví v souladu s nařízením REACH.

Deky společnosti Textils MORA přinášejí pohodlí svým zákazníkům, které je přímo spojeno se zdravím a kvalitou života. Získaný certifikát Öko-Tex Standard 100 kvalifikuje deky MORA® jako "důvěryhodné textílie bez škodlivých látek".

Zakoupením deky MORA® mikroplyš získáte kvalitní značkovou deku vyrobenou ve Španělsku za velmi přijatelnou cenu.

Luxusní dětská zimní deka MORA® Dolcce do kočárku je balena v dárkovém boxu.

Potřebujete poradit ? originalní španělské panenky pro děti španělská deka do kočárku, deka mikroplyš MORA mluvící panenky ze Španělska pro děti

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace